Naixement d'una Nova Aura

Nova Aura és un espai de teràpies pel benestar en tots els sentits. Neix amb l'esperit d'integrar COS, MENT i ÀNIMA i entendre aquests conceptes com un TOT. 

Normalment, quan pensem en les nostres dolències físiques les associem al nostre cos, quan ho fem en les nostres preocupacions les associem al nostre estat d'ànim o a les nostres emocions, i quan pensem en l'ànima ho entenem d'una manera més espiritual. Estem acostumats a buscar el benestar d'aquests tres conceptes per separat, quan la clau consisteix en l'equilibri de tot el conjunt.  Desde Nova Aura oferim diferents tipus de tècniques i teràpies per arribar a prendre consciència a tots els nivells i així aconseguir l'armonia física, mental i espiritual.

"Ànima - Centre de Terapia Familiar i Sistèmica" va ser la predecessora de NOVA AURA. Sent un centre on s'acompanya a les famílies en tot el seu conjunt; adults, nens i adolescents i seguint aquesta línea en la nova etapa, continuem amb aquest assessorament terapèutic però a més, amb l'opció d'ampliar la visió desde els nous serveis que oferim.