Teràpies Energètiques

Les Teràpies Energètiques són una eina molt potent per armonitzar i alinear el nostre ser a tots els nivells i en tots els seus plànols; físic, mental, emocional i espiritual o energètic.

Hem sentit a parlar moltes vegades de la "somatització" física d'una angoixa, quan per exemple ens trobem amb tal estat d'estrés o d'ansietat que acabem tenint una dolència física que podem associar a aquesta ansietat o preocupació. Aleshores podriem dir que l'arrel d'aquesta patologia, tot i ser física, es troba en un pla emocional, o fins i tot energètic. El mateix passa amb el nostre estat anímic. Esta clar que hi ha coses que tenen la seva arrel dins el mateix plà, pero també podem trobar-nos que per molt que treballem un tema a teràpia, no siguem capaços de solucionar-ho perquè l'arrel d'aquesta "dolència emocional" esta en un pla més profund. És aqui on les teràpies energètiques ens ajuden a veure més enllà. Reconnectant i reactivant els canals i centres energètics que s'hagin pogut veure bloquejats per diferents motius, trobant l'arrel d'aquest desajust, enfocarem i a afrontarem les coses d'una manera més conscient, més connectada i d'acord amb la nostra essència.

Utilitzant tècniques energètiques de la Medicina Tradicional China o el Reiki i donant algunes pautes  per treballar desde casa, ajudarem a que tot flueixi naturalment.

    Terapeuta: Óscar Sánchez